EPA-U maatwerkadvies aanvragen

Selecteer het aantal m2:
Gegevens bedrijfspand
Zijn er bouwtekeningen aanwezig?
Uw gegevens

Maatwerkadvies voor bedrijfspand

Met Maatwerkadvies voor bedrijven krijgt u een inzicht in de huidige energieprestaties van uw bedrijfspand. Waar gaat nu veel energie (Gas, kWh) verloren. Vervolgens krijgt u advies over hoe u dit kunt verbeteren. Dit advies bestaat altijd uit concrete maatregelen. Hierbij is de investering doorgerekend. Ook is de besparing in euro's, kWh en m3 gas en daarmee de terugverdientijd van uw investering berekend.

Hoe werkt het?

1. De adviseur doet een opname van het pand.

Hierbij wordt uw pand in kaart gebracht. Gekeken wordt naar: isolatie (vloer, gevel, dak), glas, installaties (verwarmen/koelen), verlichting en andere factoren die het energiegebruik beïnvloeden.

2. We sturen u het maatwerkrapport met verbeter adviezen.

In het rapport staan concrete adviezen, inzicht in investeringen, besparingen en terugverdientijden. Daarmee weet u precies hoe u uw bedrijfspand energiezuiniger en duurzamer kunt maken.

3. De adviseur ligt het maatwerkrapport telefonisch toe.

We lopen het maatwerkrapport altijd telefonisch met u door. Dan kunnen we waar nodig toelichting geven en eventuele vragen beantwoorden.

Inhoud adviesrapport

1. Huidige energieprestatie van bedrijfspand: Hoe presteert uw bedrijfspand nu op het gebied van energiezuinigheid. Waar gaat veel verloren aan energie. Waar wordt de energie nu vooral voor gebruikt. Hierbij wordt ook het huidige energielabel van het pand uitgerekend.

2. Adviezen om het pand energiezuiniger te maken: Hierbij worden energie besparende maatregelen of combinaties van maatregelen geadviseerd. Hierbij houden we rekening met de uitvoerbaarheid van de maatregelen. Dit is altijd afhankelijk van het pand zelf, het budget en de doelstellingen van de eigenaar.

3. Investering, besparing en terugverdientijd: Inzicht in de investering die nodig is om de geadviseerde maatregelen te kunnen uitvoeren. Ook berekenen we de besparing in €, kWh en m3 gas. Daarmee kunnen we ook de terugverdientijd van de energiebesparende maatregelen uitrekenen. U krijgt dus een goede financiële onderbouwing in het rapport.

4. Nieuwe energielabel van het bedrijfspand (en eventueel registratie hiervan): Inzicht in het nieuwe energielabel na het uitvoeren van de energie besparende maatregelen. Het is ook mogelijk het nieuwe energielabel voor u te registreren nadat u de maatregelen heeft uitgevoerd.

Prijs Maatwerkadvies

De prijs voor het maatwerkadvies is afhankelijk van het aantal m2 van het bedrijfspand. Hieronder vindt u onze staffel:

Panden 0 tot 500m2:           €1050,- excl. BTW    

Panden 501 tot 1000m2:     €1175,- excl. BTW

Panden 1001 tot 2000m2    €1300,- excl. BTW

Panden boven 2000m2:       Per offerte

Klantbeoordelingen
Totaal oordeel 8,8
Snelheid 9,0
Betrouwbaarheid 9,0
Prijs 8,4
Bekijk beoordelingen
Vragen?

Neem direct contact
op met Frisan, bel
0318 73 14 85

Stuur e-mail

  • Concreet advies
  • Vaste prijzen
  • Advies op maat
  • In héél Nederland