EPA-U maatwerkadvies aanvragen

Selecteer het aantal m2:
Gegevens bedrijfspand
Zijn er bouwtekeningen aanwezig?
Uw gegevens

Hoe werkt het?

1. De adviseur doet een opname van uw bedrijfspand
Hierbij wordt uw pand in kaart gebracht. Gekeken wordt naar: isolatie van vloer, gevel en dak, het glas, installaties, verlichting en andere factoren die het energieverbruik beïnvloeden. 

2. We sturen u het maatwerkrapport met verbeter adviezen
In het rapport staan concrete adviezen, inzicht in investeringen, besparingen en terugverdientijden. Daarmee weet u precies hoe u uw bedrijfspand energiezuiniger en duurzamer kunt maken. 

3. De adviseur ligt het maatwerkrapport telefonisch toe
We lopen het maatwerkrapport altijd telefonisch met u door. Dan kunnen we waar nodig toelichting geven en eventuele vragen beantwoorden. 

Inhoud adviesrapport

1. Huidige energieprestatie van bedrijfspand
Hoe presteert uw bedrijfspand nu op het gebied van energieverbruik. Waar gaat veel energie verloren. Waar wordt de energie nu vooral voor gebruikt. Hierbij krijgt u ook inzicht in het huidige energielabel van uw pand. 

2. Adviezen om het pand energiezuiniger te maken
Hierbij worden energiebesparende maatregelen of combinaties van deze maatregelen geadviseerd. Hierbij houden we rekening met de uitvoerbaarheid van de maatregelen. Dit is altijd afhankelijk van het pand zelfs, het budget en de doelstellingen van u als eigenaar.

3. Investering, besparing en terugverdientijd
Inzicht in de investeringen die nodig zijn om de geadviseerde maatregelen te kunnen uitvoeren. Ook berekenen we de besparing in €, kWh en m3 gas. Daarmee kunnen we ook de terugverdientijd van de energiebesparende maatregelen uitrekenen. U krijgt dus een goede financieel onderbouwing in het rapport. 

4. Nieuwe energielabel van het bedrijfspand en registratie hiervan
Inzicht in het nieuwe energielabel na het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen. Het is ook mogelijk het nieuwe energielabel voor u te registreren nadat u de maatregelen heeft uitgevoerd. 

Prijs maatwerkadvies

De prijs van het maatwerkadvies is afhankelijk van het aantal m2 van het bedrijfspand. Hieronder vindt u onze staffel met prijzen:

Panden 0 - 500 m2:                € 1050,- excl. BTW
Panden 501 - 1000 m2:        € 1175,- excl. BTW
Panden 1001 - 2000 m2:     € 1300,- excl. BTW
Panden boven 2000 m2:      Per offerte

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Frisan van der Vlugt op: 0318-731485 of door te mailen naar info@energieadviesvooruwbedrijf.nl (altijd binnen 1 uur antwoord)

 

Klantbeoordelingen
Totaal oordeel 8,7
Snelheid 9,0
Betrouwbaarheid 8,9
Prijs 8,3
Bekijk beoordelingen
Vragen?

Neem direct contact
op met Frisan, bel
0318 73 14 85

Stuur e-mail